E alarms imasi vystyti ELDES prekės ženklą ir užtikrinti saugumo sprendimų kokybę.

Vilnius, Lietuva — 2023 rugpjūčio 28 diena

Vilnius, Lietuva — 2023 rugpjūčio 28 diena. E alarms, įkurta dviejų buvusių ELDES įkūrėjų – Rolando Dranseikos ir Vaido Šerpetausko ir kitų patyrusių IT bei pardavimo profesionalų komandos, džiaugiasi galėdama pranešti apie ELDES apsaugos sistemų verslo dalies turto įsigijimą. Įmonė yra visiškai pasiryžusi išlaikyti prekės ženklo palikimą, susijusį su aukštos kokybės, patikimais saugumo sprendimais, ir jau vykdo veiklos atnaujinimo darbus.

„Per laikotarpį, kai buvo daug nežinomybės, supratome mūsų partnerių ir klientų susirūpinimą“, – sakė Rolandas Dranseika, E alarms, UAB direktorius. „Norime užtikrinti visus, kad ELDES išlieka saugiu ir patikimu pasirinkimu saugumo sprendimų srityje. Mūsų komanda nuolat dirba, kad tęstų ir tobulintų produktų asortimentą.“

„Atgal į mokyklą, atgal į apsaugos sistemų verslą”

Nuo rugsėjo mėnesio E alarms pradeda gaminti svarbiausius ELDES prekės ženklo produktus, laipsniškai užpildydama beveik visą priedų asortimentą iki spalio mėnesio. Šis atnaujinimas derinasi su edukacijos iniciatyvų per ELDES akademiją atnaujinimu, vykdomu kartu su BK grupe. Darius Griškonis, ELDES produktų linijos vadybininkas BK grupėje, išreiškė savo paramą: „Situacija, kuri pavasarį atrodė neraminanti, išsisprendė geriausiu įmanomu būdu. Su žinomais ir gerbiamais mūsų rinkoje asmenimis, vadovaujančiais šiai permainai, pavyko pasiekti laukiamo rezultato – negalėjau svajoti apie geresnę baigtį. Visas BK grupės kolektyvas tiki šiais žmonėmis, todėl yra nusiteikęs pozityviai”.

Inovacijos ir pokyčiai

E alarms jau dabar aktyviai kuria ESIM384 4G versiją ir dėl to atsisako 3G įrenginių. Šiuo metu vertiname rinkos poreikius, kalbame su partneriais ir sprendžiame, kurių nepasiteisinusių produktų gamybos nebetęsime. Peržiūrime klaviatūrų pasirinkimą ir įvairias inovacijų galimybes su jomis – svarstome tiek savo gaminių modernizacijos, tiek integracijos su konkurentų klaviatūromis galimybes. Vienas svarbiausių prioritetų – užtikrinti ELDES Cloud veikimą, mobilių programėlių atnaujinimą ir eSIM diegimą – partneriai teigia, jog kartu su įrenginiais tiekiamos SIM kortelės ir patogus jų aptarnavimas yra rinkoje laukiama naujiena.

Dėkoja už pasitikėjimą ir lojalumą

Mes dėkojame BK grupei ir visai apsaugos sistemų diegėjų bendruomenei už palaikymą ir nuolatinį pasitikėjimą ELDES vizija ir produktais. Mūsų techninės pagalbos kanalai išlieka nepakitę – į skambučius ir laiškus atsakys Aleksas Dilba, netrukus bus prijungtas naujas mobilusis kontaktas, dirbtinio intelekto pagrindu kuriama dažniausiai užduodamų techninių klausimų sistema. Esame dėkingi ir už suprantingumą – ELDES nutraukus produktų gamybą, kai kurių produktų rinkoje nebuvo keletą mėnesių – tai ilgas ir tikrai nelengvas laiko tarpas. Dabar darome viską, kas mūsų galioje, kad partneriai sulauktų produktų kaip galima greičiau.

We use cookies. Cookies are necessary for the website to function properly. Functionality and appearance of the website depend on them.