GSM vartų valdiklis ESIM320

Nuotolinio vartų valdymo lyderis

Gerai žinoma paslaptis – didžiausi vartų ir užtvarų rinkos dalyviai, kalbant apie nuotolinį valdymą, pasikliauja ESIM320 įrenginiais. Tam yra paaiškinimas: ESIM320 yra paprastas, tačiau patikimas sprendimas, kuris niekada nepaveda.

Kodėl verta rinktis ELDES vartų valdiklį?

  • Daugybė funkcijų viename įrenginyje
  • Daug skirtingų panaudojimo atvejų
  • Lanksčios valdymo galimybės

Galingas įrankis

ESIM320 skirtas paprastam gyvenamųjų namų automobilių stovėjimo aikštelių valdymui arba privačių namų kiemo ir garažo vartų valdymui. ESIM320 leidžia sukurti iki 2000 unikalių naudotojų, o to pakanka didžiuliam objekto aptarnavimui naudojant tik vieną vartų valdiklį! Įvažiavimas į teritoriją ir išvažiavimas iš jos gali būti leidžiamas vienu telefono skambučiu arba pagal individualų grafiką ir ribojamas pagal skambučių skaičių arba nustatytą terminą. ESIM320 turi 2 relinius išėjimus ir 3 skaitmeninius įėjimus.

ESIM320 universalumas

Vos vienu įrenginiu montuotojai išsprendžia įvairius naudojimo atvejus: įvažiavimo į automobilių stovėjimo aikštelę valdymas, kiemo vartų, užtvarų ir garažo vartų valdymas, elektrinių prietaisų: apšvietimo, laistymo, siurblių, elektrinių užuolaidų valdymas. Be to, yra klientų, naudojančių ESIM320 serveriams, tinklo komutatoriams nuotoliniu būdu perkrauti. Yra 3 skirtingi įrenginių korpusai: EBOX korpusas idealiai tinka mažoms patalpoms ir įvairioms erdvėms, pavyzdžiui, namams ar garažams; IP-66 korpusas yra atsparus vandeniui, todėl idealiai tinka įrengti lauke; DINRAIL korpusas skirtas montuoti ant standartinio bėgio montavimo dėžutėje.

Valdymas ir priežiūra

ESIM320 vienu metu gali valdyti iki 5 administratorių. Nuotolinis vartų valdiklio konfigūravimas naudojant žiniatinklio platformą ir reguliarus savikontrolės testavimas užtikrina itin paprastą priežiūrą. ESIM320 įvykių žurnalas leidžia išsaugoti ir patikrinti įvykių sąrašą chronologine tvarka (iš viso iki 1000 įrašų). Išėjimus galima valdyti skambučiais (valdyti paprastu telefono skambučiu arba naudojant balso asistentą (t. y. “Google Assistant” arba “Siri”)), mobiliąja programėle (“Eldes Gates” valdikliu “Android” naudotojams ir “Eldes Gates” programėle “iOS” naudotojams). Administratoriai taip pat gali naudotis SMS žinutėmis ir žiniatinklio platforma.

ESIM320 yra vienas iš galingiausių nuotolinio valdymo pultų, veikiančių GSM pagrindu.

  • Platus taikomųjų programų spektras naudojant vieną įrenginį
  • Įvairūs konfigūravimo ir valdymo būdai.
  • Galimos 4G ir 2G versijos.

We use cookies. Cookies are necessary for the website to function properly. Functionality and appearance of the website depend on them.